Guidet kanotur til Himmelbjerget

Guidet kanotur til Himmelbjerget

På en guidet kanotur til Himmelbjerget vil en erfaren instruktør instruere dig i de vigtigste padletag og sørge for, at du får det bedste ud af turen.

Hvad er fordelen ved en guidet kanotur til Himmelbjerget?

På en guidet kanotur til Himmelbjerget vil en erfaren instruktør instruere dig i de vigtigste padletag og sørge for, at du får det bedste ud af turen. Ved at have lært lidt grundlæggende paddelteknik, får du bedre styr på din kano og dermed en bedre oplevelse ud af kanoturen. Det giver dig en tryghed på turen, når der er en dygtig guide med, der har styr på både sikkerhed og alt det praktiske der er forbundet med turen.

Du behøver ikke at tage dig af alt det praktiske ved turen, da alt er gjort klar til dig. Du skal bare sætte dig ned i kanoen og nyde at ro gennem det smukke landskab rundt omkring Himmelbjerget.

 

Hvilke naturoplevelser for du?

Der er masser af smuk natur at se på strækningen mellem Ry og Himmelbjerget. Der er et rigt fugle liv på og langs vandet. Der er masser af vandfugle i området. Du ser helt sikkert fiskehejre, gråænder og Toppet Lappedykker. Med lidt held kan vi endda se den smukke isfugl flyve forbi eller en havørn svæve højt på himlen over os. Undervejs vil du også få nogle interessante informationer og sjove anekdoter om de steder vi kommer forbi.

Hvad skal du vide om turen?

Turen starter ved Skimminghøj teltpladsen i Ry og du kommer gennem Birksø og og forbi Allinge ud til Julsøen, hvor Himmelbjerget rejser sig i sin fulde højde på 147 m. Ved Himmelbjerget holder vi en længere pause. Der bliver tid til at bestige “bjerget”. Det er en ca 15 til 20 minutter lang gåtur fra vandet op til toppen med tårnet. Herfra er der en fantastisk udsigt over Søhøjlandet til alle sider. Det er her ved foden af Himmelbjerget du får en let “vildmarksfrokost” serveret. Undervejs på turen holdes der kortere pauser, hvor du får mulighed for at strække benene og en kop kaffe at styrke dig på

Detaljer

19. juli 2024, kl. 9:00 - 17:00
Skimmingehøj Teltplads, Siimtoften 17, 8680 Ry
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

28. juli 2024
14:00 - 16:00
Sted:
Klostermølle, Klostermøllevej 48a
Kom til kaffe og kage i Jagtstuen på Klostermøller hver søndag i løbet af sommeren.
20. september 2024
19:00 - 22:00
Sted:
Havnen, Skimminghøj 2 8680 Ry
LIVE JAZZMUSIK PÅ SØERNE Velkommen ombord på Turisten! Hjejleselskabet inviterer dig til en uforglemmelig aften med med live jazzmusik ombord. Lad dig rive med af
23. august 2024
10:15 - 15:00
Sted:
Laven station
Kom med ud og oplev, hvordan natur, bevægelse og fællesskab kan bidrage til øget glæde og velvære.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.