Havnekoncert i Ry: Let It Be Beatles

Havnekoncert i Ry: Let It Be Beatles

Kom til årets gratis koncerter i havnepavillonen

Let It Be Beatles er en trio i den modne ende, der spiller syng-med numre fra Beatles’ store bagkatalog tilhørende skønne historier og anekdoter.

Der spilles på halv-akustiske instrumenter. Bandet består af Lars Sloth på guitar og vokal. Palle K. Carlson cajon og trommer samt Lisbeth K Carlson på bas og kor.

Detaljer

31. juli 2024, kl. 19:30 - 21:00
Havnen, Ry
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

15. september 2024
13:00 - 16:00
Sted:
Siimtoften
Dacia biler mødes og hygger
16. juli 2024
15:00 - 17:00
Sted:
Lyngvej 14, Ry
Nu kan du komme i vaskeægte cirkusskole. Lær at lave tricks, jonglere, akrobatik og meget mere med Mr. Big
23. august 2024
19:00 - 22:00
Sted:
Havnen, Skimminghøj 2 8680 Ry
LIVE JAZZMUSIK PÅ SØERNE Velkommen ombord på Turisten! Hjejleselskabet inviterer dig til en uforglemmelig aften med med live jazzmusik ombord. Lad dig rive med af

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.