Morgensang ” Syng dig glad i låget”

Morgensang ” Syng dig glad i låget”

Lions Club Ry vil gerne med sine morgensangsarrangement på plejehjemmet ”Fællesskabets Hus” opfylde ældre medborgeres ønske om at kunne samles omkring fællessang

Morgensang og kaffe i Fællesskabets Hus i Ry

Det er vigtig for Lions, at vi kan medvirke til, at de ældre på et plejehjem kan få besøg og samvær af borgere fra nærområdet i fællessalen.

Samværet består af 1 times fællessang af kendte og ukendte sange, fremført af en pianist, der samtidigt forklarer sangenes historie. Det er meget vigtigt, at den fælles oplevelse med sangen efterfølges af fælles morgenkaffe og rundstykker i op til 1 time, hvor bekendte mødes og hygger sig. Til de månedlige arrangementer deltager normal 150 sangglade Ry borgere.

Der er stor hjælp fra plejehjemmet og mange andre frivillige. Til de som har svært ved at komme selv, vil blive hjulpet. Det er ligeledes vigtigt for Lions, at arrangementet alt inklusive kan gennemføres gratis, så ingen må fravælge det på grund af økonomien. Der stiller hver gang mange frivillige op for at hjælpe.

Økonomisk bæres arrangementet med støtte fra Brugsforeningen TRYG, Skanderborg kommunes kulturpulje, AURA og Lions Club Ry

Detaljer

14. august 2024, kl. 9:30 - 11:30
Fællesskabets Hus, Alleen 2, Ry
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

1. august 2024
18:00 - 20:00
Sjov på SUP er et kursus, som gir dig mulighed at prøve stand-up padling på en sjov og tryg måde.
20. september 2024
Sted:
Ry
Kunst og kultur er i fokus denne dag, hvor vi samles og inspireres af alt det kreative i og omkring os.
23. juli 2024
14:00 - 17:00
Sted:
Torvehallerne, Ry
Snitte Mads rykker ind i Torvehallen med sit snitteværksted. Mads instruerer hvert enkelt barn meget grundigt, snitterne er dybt koncentrerede, og Mads er altid klar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.