Ry Day&Night

Ry Day&Night

Sæt kryds i kalenderen til en fortryllende dag, når Ry Day&Night for første gang introduceres

🌟 Ry Day&Night – lørdag den 31. august 🎉

 

Foreløbigt program med forbehold for ændringer:

Kl. 10.00 – 15.00: Ry Day

Fokus på shopping, børneoplevelser, hoppeborg, spis din frokost i byen, oplev butikkerne, og mærk markedsstemningen. Vi håber at mange af byens mange foreninger og værditilbud viser, hvad de kan. 

Kl. 14.00 – 17.00: Rotary & Headspace indsamlingsshow på Den Store Scene – støttet af Brugsforeningen Tryg:

15.00 – 15.30: Åbningstaler fra Rotary & headspace – indsamling til støtte for headspace

15.30 – 16.30: Sigurd Barrett familiekoncert – en magisk oplevelse sponsoreret af Brugsforeningen Tryg

16.30 – 17.00: Fortsatte taler fra Rotary & Headspace samt indsamling til Headspace 

Pause på scenen og omstilling af byen


Kl. 17.00 – 00.00: By night med byfeststemning


17.00 – 18.00: Vi skyder aftenen i gang med en festlig koncert med Nice Little Penguins

18.30-21.00: Spis, drik og hyg i en af de mange mad- og drinks boder og nyd byen

21.00-22.00: Livemusik (bandet kan endnu ikke offentliggøres)

Festen fortsættes på flere af byens beværtninger.

 

Ry By Night flytter fra fredag til lørdag og flyttes til 31. august: Velkommen til Ry Day&Night

Ry By Night er en af byens mest populære begivenheder, men til august udviklinger vi lidt på event-formatet. Det traditionelle aftenarrangement, der altid har trukket tusindvis af besøgende til bymidten, bliver nu som noget nyt i år til Ry Day&Night og rykkes fra fredag til lørdag den 31. august 2024.

“Det nye format skyldes, at vi har været i dialog med medlemmerne i Ry+, og vi ønsker at imødekomme flest mulige af byens erhvervsdrivende. Butikkerne har været glade for dagsmarkeder, og restaurationerne/barer har været glade for by night-konceptet. Nu prøver vi at kombinere med et heldagskoncept, der kan favne bredt, men også indbyde til nye, spændende muligheder,” fortæller Simon Rønlev, der er chef for Ry+.

En hel dag i Rys tegn

Ry Day&Night bliver en kombination af de bedste elementer fra de to events, Ry By Night og forårsmarkedet. Arrangementet vil byde på en hel dags aktiviteter fra formiddag til aften, og det bliver en fejring af byens liv og fællesskab for både store og små. Som noget nyt skal også eftermiddagen fyldes ud med spændende oplevelser, der både favner byens stolte og brede foreningsliv og viser de mange værditilbud, byen har. 

“Vi ønsker et bredt udvalg, som vi ved Ry kan tilbyde. Så vi håber at se rigtig mange af vores medlemmer, i tæt samspil med mange af byens foreninger kombineret med en aften med Sigurd Barret show og koncert. I Ry kan vi det jo det meste, det skal vises frem” siger Simon Rønlev. 

“Lidt mere festivalstemning”

Hele bymidten vil summe af liv fra kl. 10 om formiddagen. Programmet er stadig under udarbejdelse, men som vi kender det, vil byens butikker rykke ud på gaden med spændende tilbud, der vil være aktiviteter for store og små, lækker mad og drikke fra lokale spisesteder samt livemusik for både børn og voksne. 

“Ry Day&Night skal have mere festivalstemning, end vi før har prøvet. Vi forsøger derfor at lave et mere familievenligt program om for og eftermiddagen med børneunderholdning og hoppeborg, hvor aftenen bliver mere tilegnet de unge og voksne, som måske kan få børnene passet. Det skal jeg i hvert fald,” fortæller Simon Rønlev og fortsætter: 
“Vores plan er, at aftenen skal indbyde til at ses med naboerne, nye og gamle venner eller måske et forældrearrangement for klassen eller børnehaven.” 

En dag i fællesskabets tegn

Det vigtigste for Ry+ er, at det bliver en god dag, hvor alle kan opleve byen fra dens bedste side. 

“Vi glæder os utroligt meget til at præsentere det nye format, Ry Day&Night,” siger Simon Rønlev og tilføjer:
“Denne kombination af dag- og aftenaktiviteter giver os mulighed for at skabe en endnu større og bedre oplevelse for alle aldre. Vi håber, at alle vil komme og være med til at fejre fællesskabet i vores dejlige by.”

Detaljer

31. august 2024, kl. 10:00 - 22:00
Ry
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

30. juli 2024
14:00 - 16:00
Sted:
Torvehallerne, Ry
Der er naturhåndværk og bålhygge, kreativitet og masser af nærvær med familien, når Mette fra UdeUnger inviterer til naturværksted.
15. december 2024
Sted:
Ry
Glæd dig til gammeldaws julestemning i byen - din garanti for at komme i den rette stemning i december måned!
24. september 2024
19:00 - 21:00
Sted:
Fit&Sund Ry
Kom til Fascia og Pilates Workshop, hvor vi arbejder med dit bindevæv. Tid til forkælelse og fordybelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.