Tre naturdage i kajak og SUP

Tre naturdage i kajak og SUP

Tre dage i kajak og på SUP med yoga og mindfulness. Du får en sikker og rolig introduktion til både SUP, kajak, yoga og mindfulness, så det kræver ingen erfaring på forhånd.

Vi bruger brede og stabile SUP-board for begyndere. Kajakkerne er også stabile og beregnet til begyndere, så du med en almindelig fysik let kan ro dem. Og vi ror i et langsomt tempo så alle kan følge med.

Intentionen er at binde naturens kræfter sammen med mindfulness og yoga for på den måde at opleve mere ro og nærvær.

Du kan overnatte gratis på teltpladsen eller køre hjem efter hver dag. Du vil hver dag få en klimavenlig frokost undervejs.

Pris: 2780 kr

Detaljer

30. august 2024, kl. 9:00 - 15:00
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

31. juli 2024
19:30 - 21:00
Sted:
Havnen, Ry
Kom til årets gratis koncerter i havnepavillonen
23. august 2024
17:30 - 21:00
Sted:
Hotel Ry
Ry Borgerforening arrangere i fællesskab med Hotel Ry, langbordsmiddag for hele familien. Hjemmelavede gode danske retter, samt spændende aktiviteter for både store og små.
11. december 2024
9:30 - 11:30
Sted:
Fællesskabets Hus, Alleen 2, Ry
Lions Club Ry vil gerne med sine morgensangsarrangement på plejehjemmet ”Fællesskabets Hus” opfylde ældre medborgeres ønske om at kunne samles omkring fællessang

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.