Ry Bibliotek

- en del af Skanderborg Kommunes Biblioteker

Indenfor de sidste år er bibliotekernes tilbud udvidet betydeligt. Den elektroniske tidsalder gør det muligt at benytte bibliotekets tilbud både i form af fysiske og digitale medier. Ry Bibliotek stiller begge muligheder til rådighed i form af skønlitteratur, fagbøger, lydbøger, musik, film og spil.

Se bibliotekets åbningstider 

Lån fra alle biblioteker

Biblioteket har et fint og hele tiden opdateret tilbud af en lang række forskellige materialer, og mange lånere benytter sig samtidig af muligheden for at hente og aflevere bøger og andet, som de har bestilt på andre biblioteker.

Hvis man er registreret som låner på biblioteket kan man bestille materiale fra alle danske folkebiblioteker og videnskabelige biblioteker via hjemmesiderne bibliotek.skanderborg.dk eller bibliotek.dk.

Desuden tilbyder biblioteket lån af digitalt materiale

Arrangementer og Borgerservice

Ry Bibliotek holder jævnligt arrangementer for både børn og voksne. Det kan være forfatteraftner, teaterforestillinger, bogcafé med inspiration til læseoplevelser og meget andet.

Ry Bibliotek løser også en række borgerserviceopgaver for Skanderborg Kommune. Personalet kan udstede pas og kørekort og hjælpe med forskellige andre spørgsmål.

Læs mere om Borgerservicefunktionerne på Ry Bibliotek: