Ry by Night

Ry by Night

Ry By Night
Glæd dig til en festlig aften i Ry med oplevelser, livemusik, gode tilbud og skønne øjeblikke sammen

🌙 Ry By Night – Fredag den 31. maj 2024 🎉

Gør dig klar til en skøn aften i Ry, hvor vi slår dørene op for Ry By Night! Igen i år byder denne aften på en række aktiviteter, der vil forvandle byen til et levende festområde for alle aldre.

Oplev byens puls og varme, når alle butikker holder åbent med fristende tilbud, der lokker shoppingglade sjæle til. Udforsk de mange tilbud og gør et kup i det lokale handelsliv.

Foran Ambolten finder du vores store spisetelt, hvor fire spisesteder går sammen for at tilbyde en lækker buffet. Her kan du nyde et bredt udvalg af retter, perfekt til hele familien. Buffeten er åben fra kl. 17.30 til 20.30, så der er rig mulighed for at få en dejlig madoplevelse som en del af din aften i Ry. Mens du smager på de forskellige lækkerier, vil der også være live musik i teltet. Dette er det ideelle sted at samle venner og familie til en festlig middag i hjertet af Ry By Night. Billetter til buffeten er tilgængelige i forsalg direkte på Ambolten. Sørg for at sikre dine billetter i god tid, så du ikke går glip af denne unikke kulinariske oplevelse!

For dem, der kommer fra Kildebjerg og Gl. Rye, tilbyder vi bekvem bustransport direkte til festlighederne, så alle kan være med uden besvær.

Ry By Night byder også på gymnastikopvisning, hvor lokale talenter vil demonstrere deres imponerende evner. Dette vil utvivlsomt være en fryd for øjet!

Musik og hygge er en stor del af Ry By Night, og du vil finde forskellige musikalske indslag spredt ud over flere steder i byen. Lad dig rive med af tonerne og nyd en aften i godt selskab.

Mød også dine lokale byrådspolitikere, der vil være til stede for at dele aftenen med dig og lytte til dine tanker og idéer.

Inviter venner og familie til en fantastisk aften i Ry – Vi ser frem til at byde dig velkommen til Ry By Night – en aften, hvor hele byen samles og fejrer fællesskabet. Lad os mødes og nyde festen! 🎊

Detaljer

31. maj 2024, kl. 16:30 - 22:30
Ry
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

21. maj 2024
9:00 - 10:30
Sted:
Ry Bibliotek, Klostervej 6D, 8680 Ry

Er du på barsel, og har du brug for en lille pause? Så kom med til fælleslæsning på Ry Bibliotek. Med udgangspunkt i skønlitteraturen dykker

16. november 2024
Sted:
Ry
Tour de Vin er tilbage, og det bliver en herlig aften hvor du kan udforske forskellige gode vine, mens du slentrer fra butik til butik.
25. maj 2024
Kombiner mindfulness med magisk natur og oplevelser i kajak.

Få Ry direkte i din indbakke

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.