Natteravnene Ry

Natteravne

Velkommen til Natteravnene i Ry 

Natteravnene i Ry er en frivillig social forening, der er sat i verden for at skabe tryghed og livsglæde. Især blandt børn og unge. Vi er helt almindelige lokale borgere, der efter behov går ture rundt i byen. Altid i hold på tre personer (både mænd og kvinder) iført vores karakteristiske gule jakker. Vi går vores ture når de unge mødes i det offentlige rum. Typisk i weekends og i forbindelse med f.eks. sidste skoledag. 

Vores mission er enkel: gennem synlighed og ansvarlig voksenkontakt skaber vi tryghed og støtte til de børn og unge, der har behov for det. En af de positive sidegevinster ved vores indsats er, at kriminalitet og uro i områderne, hvor vi færdes, ofte også falder markant. 

Natteravnene i Ry blev skabt på lokalt initiativ og etableret i samarbejde med Natteravnenes Landssekretariat. Vi er en del af det større Natteravne-netværk, der dækker hele Danmark, Færøerne og Grønland. 

Vores frivillige indsats er ikke begrænset af hverken køn, alder, religion, etnicitet eller andet. Vi er bare helt almindelige mennesker med en særlig stor interesse for børn og unge. Det danske Natteravne-koncept, som vi er en del af, er udviklet med inspiration fra erfaringer i Sverige og Norge og baseret på frivillige ildsjæles engagement. 

Vores historie begyndte i 2006, og siden da har vores hold af frivillige vokset sig stærkere. P.t. er vi i Ry 56 aktive Natteravne. Der er intet krav om at skulle gå et bestemt antal ture. Hvis din tid kun rækker til at gå en enkelt tur om året, er du lige så velkommen som ham eller hende, der har lyst til at gå 3 eller 4 ture om året. 

Er du interesseret i at deltage i vores indsats eller blot få en uforpligtende prøvetur, er du mere end velkommen til at kontakte vores Formand Lars Janke på tlf. 40.540.440.

Sammen kan vi skabe en tryggere og mere omsorgsfuld fremtid for vores børn og unge i Ry og omegn.

 

Natteravnene Rys Logo
Information
Forening
Kontakt os
Følg os

Se også disse medlemmer

Klostervej 36, 8680 Ry
Klostervej 6D, 8680 Ry