RY Udlejning

Ry Udlejning er en familiedrevet virksomhed med mange års erfaring, ledet af Ulla og Tom Ringtved. Selvom vi er nye i Ry, har vi stor ekspertise i at levere udstyr til bryllupper, barnedåb, konfirmationer og firmaevents. Vi holder til i det historiske varmeværk “Værket i Ry” på Brunhøjvej/Industrivej, som vi købte i september 2020. Renoveringen af Værket starter i sensommeren 2021. Følg udviklingen på vores hjemmeside www.vaerketiry.dk.

Hos Ry Udlejning tilbyder vi et bredt udvalg af udlejningsudstyr til dine kommende begivenheder, herunder borde, stole, service, teltgulv og meget mere. Du kan nemt beregne og bestille udstyr direkte på vores hjemmeside. Har du brug for råd og vejledning, står vi altid klar til at hjælpe via telefon eller email.

Vi udvider konstant vores sortiment og har en stærk fokus på bæredygtighed. Derfor tilbyder vi også udlejning af genstande til lejlighedsvis brug, som cykelstativer, bagagebokse til bilen, stilladser og andre praktiske ting. Se vores udvalg af produkter for at finde det, du har brug for, eller kom med forslag til nye udlejningsartikler.

Vores mål er at sikre, at du får en fantastisk oplevelse hos Ry Udlejning.

Vi servicerer hele Østjylland og tilbyder levering af festudstyr til Ry, Skanderborg, Låsby, Stilling, Galten, Skovby, Alling, Bjedstrup og Gl. Rye efter aftale.

Hos Ry Udlejning kan du leje service, borde, stole og meget andet til festen.

Du kan se vores udvalg og bestille på vores hjemmeside www.ryudlejning.dk

Åbningstider
Vi har åben for udlevering og aflevering:
mandag mellem kl. 16.00 – 17.00

Information
Events, Interiør og boligindretning, Webshop
Brunhøjvej 7, 8680 Ry
Kontakt os
Følg os

Se også disse medlemmer

Brunhøjvej 7, 8680 Ry
Kyhnsvej 1, 8680 Ry