Julemarkedet i Ry

Julemarkedet i Ry

Julemarkedet i Ry
Kom og oplev Ry’s fortryllende julemarked, der strækker sig over hele byen lørdag d. 30. november og søndag d. 1. december.

Kom og oplev Ry’s fortryllende julemarked, der strækker sig over hele byen lørdag d. 30. november og søndag d. 1. december. Vi inviterer dig til at træde ind i en verden af ægte, gammeldags julestemning, hvor Ry forvandles til en nærværende juleoase.

Forestil dig bål, duften af gran og hyggelige bænke dækket med lammeskind, mens du går på opdagelse mellem charmerende boder ved Pakhuset, Torvehallen og Bytorvet. Her kan du finde kunsthåndværk, håndlavede delikatesser og skønne lokale produkter. Forkæl dine sanser med brændte mandler, karamelliserede æbler, gourmet hotdogs og varm glühwein, mens du nyder jazzens bløde toner og nissepigernes smil.

Ry’s julemarked er mere end bare et sted at handle – det er en oplevelse fyldt med nærvær, æstetik og julehygge. Kom og mærk julens magi, og lad os sammen skabe nye juletraditioner på Rysk manér!

 

Nb: Er du interesseret i en stand?

Tilmeld dig her: Link til ansøgning om stand

Detaljer

30. november 2024, kl. 10:00 - 16:00
Ry
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

4. oktober 2024
20:00 - 22:00
Sted:
Møllevej 22, 8680 Ry,
Ager Techau er tilbage på Gnisten med sit stemningsfulde musikalske univers.
23. oktober 2024
19:00 - 21:00
Sted:
Ry Bibliotek
Samler du til bunke af tøj der skal repareres? Her er der mulighed for at reparere det af dit tøj, der har brug for en
28. november 2024
9:30 - 11:30
Sted:
Ry Bibliotek
Bær din baby trygt, sikkert og tæt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.