Nomer-workshop med Jan Kjær

Nomer-workshop med Jan Kjær

Nomer_Workshop
Er du fan af Nomerne? Så kom til Nomer-workshop med Jan Kjær. Workshoppen er en blanding af aktiviteter, undervisning og underholdning.

Vi starter med en Nomer-quiz, så alle lærer Nomerne bedre at kende. Derefter er der farvelægning og tegning, hvor børnene bl.a. kan lære at tegne deres helt egen en nom. Undervejs fortæller Jan om de nye Nomerprojekter, han er i gang med, og viser nogle af alle de gratismaterialer, man kan hente på nomernes hjemmeside.

Børnene, der deltager i workshoppen, skal være i alderen 6 – 9 år.

Der er kun 25 pladser pr. workshop.
Forældre skal ikke købe billet.

Detaljer

18. oktober 2024, kl. 13:00 - 13:45
Ry Bibliotek
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

24. november 2024
13:30 - 17:00
Sted:
Ry Hallen
Kom til en dag fyldt med sjov, spænding og julestemning, når Lions inviterer til Danmarks største Julebanko i Ry Hallen!
23. oktober 2024
9:30 - 10:30
Sted:
Ry Bibliotek
En lærerig og hyggelig time med råd og vejledning til at udvikle dit barns motoriske færdigheder.
7. november 2024
9:00 - 10:00
Sted:
Ry Bibliotek
Vil du have ny inspiration til din læsning?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.