Workshop: Lav dine egne papirsblomster

Workshop: Lav dine egne papirsblomster

Papirsblomst
Et kreativt pusterum hvor du lærer at lave papirsblomster i crepepapir. Du får undervisning, skabeloner og teknikker, som du kan tage med dig hjem. Alle kan være med.

Lav dine egne papirsblomster

Workshop: Crepepapirsblomster for begyndere

Hop med på trenden og lær at skabe dine egne flotte papirblomster. Crepepapirblomster har altid et personligt og unikt udseende, da det er dig, der vælger farver og udtryk. Denne blomsterworkshop er for dig, der gerne have en introduktion til at lave de flotte evighedsblomster på begynderniveau.

Under workshoppen får du en grundig vejledning i at bruge det formbare italienske crepepapir og de materialer, der gør det muligt at kreere alverdens papirblomster. Papirflorist Sabrina guider dig gennem hele den kreative proces lige fra udklip af blomsterblade og bladgrønt til dekoration af crepepapir og brug af blomstertape.

Til workshoppen vil du have mulighed for at skabe op til 3 papirblomster som f.eks. pæoner, valmuer, franske anemoner m.fl. som du får med dig hjem. Du får skabeloner, opskrifter og teknikker som du kan arbejde videre med efter workshoppen. Materialer og redskaber er der sørget for, så du blot skal møde op til et kreativt pusterum.

Om underviseren/Art By Bilander

Sabrina Bilander er cand.mag. i Æstetik & Kultur fra Aarhus Universitet, og har i flere år arbejdet med kulturformidling og kreativ undervisning af både børn og voksne. Som kunsthåndværker designer Sabrina papirblomster i italiensk crepepapir, hvor hver enkelt blomst er et unika kunstværk.

Siden 2022 har hun afholdt +25 blomsterworkshops for både private, institutioner og skoler. Med en del succesfulde kurser i bagkataloget, vil Sabrina sørge for, at I får en hyggelig og kreativ craft-oplevelse.

Billetpris 99 kr. inkl. materialer og forplejning.

Køb din billet i kiosken i Kvickly Ry. Begrænset antal pladser!

Detaljer

29. oktober 2024, kl. 17:00 - 20:00
Udsigten, Siimtoften 2, Ry
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

1. december 2024
10:00 - 15:00
Sted:
Ry
Kom og oplev Ry’s fortryllende julemarked, der strækker sig over hele byen lørdag d. 30. november og søndag d. 1. december.
13. oktober 2024
10:00 - 16:00
Sted:
Møllestien 5, 8680 Ry
Første søndag i efterårsferien er der Levende Museum på Møllen med aktiviteter for børn, æblepresning og liv i de gamle maskiner.
18. december 2024
20:00 -
Sted:
Gnisten i Ry, Møllevej 22, 8680 Ry
Syng julen ind med ungdomskoret Petrikor

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.