eRoning i Ry roklub

eRoning i Ry roklub

eroning
Prøv eRoning og kom sjovt, effektivt og hurtigt i form

Rosportens nye koncept, eRoning, og en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med rosporten. Det er let at komme i gang og en tur i romaskinen er både effektiv, skånsom og sjov. Lige nu kan du prøve kræfter med romaskinen i Ry Roklub og tage del i rosportens unikke fællesskab.

Hvad nu, hvis du kunne komme i form, slanke et par bulgnende sideben og samtidig have det sjovt i en træningsform, der skåner led og sener? Det kan du med eRoning, som du lige nu kan prøve i Ry Roklub.

Du møder blot op, sætter dig i romaskinen, og nyder en effektiv, men skånsom træningsform, hvor du bliver guidet af nogle af Danmarks bedste og mest motiverende ro-instruktører på en storskærm. Du lærer den rette teknik fra starten, så du undgår skader, og du vil hurtigt opleve fremgang i form af fedtforbrænding, muskelopbygning og forbedret kondition.

Alle er velkomne i vores klub, hvis de vil prøve eRoning. Op mod jul afholder vi tre introforløb, hvor interesserede kan prøve kræfter med romaskinen til enten et introforløb med 5 gange i romaskinen om formiddagen eller om aftenen over enten to eller tre uger.

Forløbet starter mandag d. 28. oktober, men kontakt majaclausen@hotmail.com for yderligere info eller på mobil 2127 8402.

Vi ses i Ry roklub.

Detaljer

28. oktober 2024, kl. 19:00 - 20:15
Ry roklub
Tilføj til din kalender
Send til din email
Del eventet:

Se også disse events

2. november 2024
18:00 -
Sted:
Lakeside Ry, Skimminghøj 2

Denne aften sætter vi fokus på naturens vildt & de skønne dråber i glasset Det bliver helt sikkert både hyggeligt og smagfuldt   Appetizer, 5-retters

21. december 2024
Sted:
Ry
Glæd dig til gammeldaws julestemning i byen - din garanti for at komme i den rette stemning i december måned!
30. november 2024
10:00 - 16:00
Sted:
Ry
Kom og oplev Ry’s julemarked, der strækker sig fra Pakhuset hen til Torvehallen og over til Bytorvet d. 30. november og søndag d. 1. december.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Der sker altid noget spændende - Hold dig opdateret

For at sikre, at du ikke går glip af nogen af de fantastiske oplevelser, sender en månedlig e-mail med en oversigt over alle kommende begivenheder og events i Ry.

Dette er din personlige invitation til at opleve det bedste, som vores by har at tilbyde. Fra kulturelle arrangementer til lokale markeder, sportsbegivenheder og særlige fester – du vil altid være opdateret med, hvad der sker.

Se det som et godt tilbud fra os til dig – en mulighed for at planlægge din måned med spændende oplevelser og være en del af vores levende fællesskab.