Brød & Ost

Velkommen til “Brød og Ost”, hvor hver bid er en hyldest til de enkle glæder ved håndværksmæssigt bagværk og kvalitetsoste. Drevet af Karen og Christian Funder, er vores bod et elsket stop for dem, der værdsætter det gode liv gennem fantastisk mad. Mens vi forlader vores nuværende placering, bærer vi vores passion for kvalitetsprodukter med os over Klostervej til den åbne del af Torvehallen.

For at tilpasse os og fortsat give vores kunder den bedste service, vil “Brød og Ost” nu kun være åbent to dage om ugen: hver onsdag og lørdag. Disse dage er dedikeret til at byde jer velkommen, dele vores passion for mad, og sikre, at hver besøg bliver en oplevelse fyldt med smag og glæde.

Besøg os i Torvehallen

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores nye bod på den anden side af Klostervej, hvor “Brød og Ost” fortsætter vores mission om at berige jeres liv med de fineste brød og oste. Glem ikke, at selvom vi drosler ned på åbningsdagene, er vores engagement i kvalitet og kundeservice uforandret.

Kom og oplev den hyggelige atmosfære, den personlige betjening, og naturligvis, vores udsøgte udvalg, der nu venter på jer onsdage og lørdage i den åbne del af Torvehallen. “Brød og Ost” er mere end en bod; det er en destination for alle, der elsker mad lavet med omhu og kærlighed.

Information
Butikker
Torvehallen
Kontakt os
Følg os

Se også disse medlemmer

Kløftehøj 2, Ry, Denmark