LAMA Solutions

LAMASolutions

Velkommen til LAMA Solutions – din partner inden for digital markedsføring. Som freelance marketingskonsulent er jeg dedikeret til at hjælpe virksomheder med at nå deres mål gennem skræddersyede og effektive marketingløsninger. Med ekspertise inden for sociale medier, content creation, hjemmeside, webshop, emailmarketing, tekstforfatning m.m. står jeg klar til at hjælpe din virksomhed med at skille sig ud i den digitale verden.

Mit fokus er på personlig og skræddersyet rådgivning, hvor vi opbygger ægte forbindelser og skaber resultater gennem en holistisk tilgang til markedsføring. Uanset om du har brug for hjælp til at forbedre din online synlighed, optimere din synlighed eller skabe engagerende indhold, er jeg her for at hjælpe dig og din virksomhed.

Bag LAMA Solutions står Lærke Mai Klarskov Jensen – jeg er uddannet markedsføringsøkonom 2023 og har siden kørt LAMA Solutions. Virksomheden har base i Solbjerg syd for Aarhus, men med satellitkontorplads i Ry. Jeg har især en forkærlighed for at samarbejde med virksomheder der støtter lokalsamfundet eller virksomheder med en grøn profil. Uanset hvad er du altid velkommen hos LAMA Solutions – måske er vi de næste samarbejdspartnere?

LAMASolutionsLogo
Information
Foto
8355 Solbjerg
Kontakt os
Følg os

Se også disse medlemmer

Adelgade 115, 8660 Skanderborg