Lions Ry

Lions

Lions Club Ry, stiftet den 14. marts 1970, er en del af den internationale Lions-organisation, der arbejder for at fremme venskab, forståelse og hjælpe vanskeligt stillede i samfundet. Lions Club Ry er en aktiv og engageret forening med cirka 30 medlemmer, der mødes to gange om måneden til hyggelige og produktive klubmøder.

Den første Lions-klub i Danmark blev etableret i 1950 i København. I dag findes der 315 klubber med over 7200 medlemmer på landsplan. Lions Club Ry fungerer som en traditionel forening med en bestyrelse og en årlig generalforsamling, hvor der vælges en formand (præsident). Klubben er organiseret i forskellige udvalg, der hver især har ansvar for specifikke aktiviteter, uddeling af midler og sociale arrangementer.

Lions Club Ry planlægger og gennemfører en række arrangementer og aktiviteter med det formål at skaffe penge til velgørende formål. Indsamlede midler går til en bred vifte af projekter og organisationer, der støtter alt fra lokale initiativer til internationale humanitære indsatsområder. Eksempler på tidligere modtagere af støtte inkluderer projekter som Livslinien, der arbejder med selvmordsforebyggelse, og Reden, som tilbyder behandling og rådgivning til prostituerede.

En bemærkelsesværdig del af Lions’ arbejde i Danmark har været uddelingen af Lions-prisen, tidligere protekteret af Hans Kongelige Højhed Prins Henrik. Prisen, på cirka 500.000 kr., er gået til bemærkelsesværdige initiativer som uddannelse af hjælp- og førerhunde for handicappede og blinde, samt sommerlejre med terapeutiske kurser for børn med astma.

Lions Club Ry er forpligtet til at skabe forståelse mellem folk, opbygge venskaber og adressere problemer af almen interesse. Medlemmerne arbejder utrætteligt for at støtte dem, der har brug for hjælp, og skabe positive forandringer i både det lokale og globale samfund.

Medlemskab i Lions Club Ry kan ikke søges direkte, men man kan optages på anbefaling af nuværende medlemmer. Klubben værdsætter engagement, samarbejde og en fælles ambition om at gøre en forskel.

LionsLogo
Information
Forening
8380 Ry
Kontakt os
Følg os

Se også disse medlemmer

Siimtoften 2, 8680 Ry
Møllevej 22, 8680 Ry