Psykologhuset ReView

Psykologhuset Review


Psykologhuset ReView er en højt anerkendt metakognitiv klinik beliggende i Aarhus, der specialiserer sig i metakognitiv terapi. Vores passion og ekspertise ligger i at hjælpe voksne og unge fra 15 år med en bred vifte af udfordringer, herunder bekymringsreduktion, stress, angstproblematikker, depression, tankemylder, dårligt selvværd og søvnbehandling.

Vi tror på kraften af metakognitiv terapi til at skabe reel forandring og forbedre livskvaliteten for vores klienter. Gennem vores terapeutiske tilbud og behandlingsforløb i gruppe eller enkeltvis introducerer vi principperne bag metakognitiv terapi og hjælper vores klienter med at håndtere deres tanker på nye og konstruktive måder.

Ud over individuel terapi tilbyder vi også kurser og supervision til organisationer og behandlere, der ønsker at integrere metakognitiv terapi i deres praksis.

På vores hjemmeside kan du nemt booke tid til metakognitiv terapi og læse mere om vores tilgang og behandlingsmetoder. Vores dedikerede sekretær er altid klar til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål, så du kan føle dig tryg og godt informeret.

Vi er også glade for at kunne præsentere vores nye tilbud om terapi hos sexolog Mette Birk, der kombinerer sin ekspertise som sexolog og metakognitiv terapeut for at hjælpe enkeltpersoner og par med forskellige sexuelle problemstillinger, tab og traumereaktioner.

Kontakt os via mail eller telefon i vores telefontider, og lad os sammen skabe en vej mod øget trivsel og livsglæde gennem metakognitiv terapi.

Vi har telefontid: 
Mandag kl. 9.30-11.30 
Onsdag kl. 9.30-11.30 
Fredag kl. 9.30-11.30 

Psykologhuset ReView
Information
Personlig pleje og velvære, Sundhed
Høiriisgårdsvej 1A, st, 8220 Brabrand
Kontakt os
Følg os

Se også disse medlemmer

Høiriisgårdsvej 1A, st, 8220 Brabrand
Ellemosen 11, 8680 Ry