Bestyrelsen i Ry+

Ry+ skaber vi sammen, og bestyrelsen står bag

Ry+ er en form for “paraplyorganisationen” der samler byens erhvervsliv.
Ry+ ønsker at facilitere initiativer i byen og er skabt på en videreførelsen af handelsstandsforeningen Ry City, med et klart mandat til at “handle på vegne” af byens erhvervsdrivende. 

Der er skabt en arbejdende bestyrelsen, som repræsenterer de 3 primære fokusområder.
Som udgangspunkt er man kun siddende i 2 år men med mulighed for forlængelse. 

I det første år tages der forbehold for hurtigere udskiftning, indtil den rigtige bestyrelse er etableret. 

Bestyrelsen I Ry+

Mød bestyrelsen

Lars Janke, Ry+

Lars Janke, Formand

Fokus i bestyrelsen: Borgerne og gæsterne i byen. Lars er Ry borger med stor passion og hjerte for at skabe udvikling, oplevelser og ikke mindst fokus på byens unge. Det gør han gennem Natteravnene og skolebestyrelsen som nogle af hans bestyrelsesposter. Lars var med i styregruppen, der kickstartede Ry+. Lars har ligeledes et godt fokus på, hvordan vi kan skabe skønne oplevelser i byen.

Thomas Hjorth, Ry+

Thomas Hjort, Næstformand

Fokus i bestyrelsen: Borgerne og gæsterne i byen. Thomas er bosiddende i Kildebjerg og et naturligt samlingspunkt for mange borgere og familier på Kildebjerg, Han har et godt forankret netværk i Ry, trods han er blandt tilflytterne fra 2015. Thomas er samtidigt erhvervsdrivende i Ry, hvor han som konsulent arbejder med bæredygtigsagendaen og klimaregnskab for produktionsvirksomheder. Han kender derfor til nogle af fokuspunkterne på det område. Thomas har lyttet med på forskellige perspektiver og kender til mange glæder og bekymringer i Ry.

Mia Bay, Ry+

Mia Bay

Fokus i bestyrelsen: Turisme. Erfaring fra Greenways, Visit Skanderborg, ansøgninger til pulje/Fonde, kender Visit organisationerne, og det kommunale spil. Stærke og skarpe perspektiver på hvordan vi på bedste vis kan skabe endnu bedre turisme i Ry og kender Søhøjlandet unikke natur. Og Ry borger gennem mange år.

Lone Nielsen, Ry+

Lone Nielsen

Fokus i bestyrelsen: Detail. Lone er tidligere forperson i Ry City med stor erfaring i Ry's detailudvikling. En dygtig købmand, der kender det kommunale spil og er dygtig når det kommer til kommunale tilskud, hvor hun virkelig har løftet Ry til der hvor vi står i dag. Sidder ligeledes pt. med i bestyrelsen i Tårnkommiteen.

Sune Rørbæk, Ry+

Sune Rørbæk

Fokus i bestyrelsen: Erhvervslivet. Sune er en dygtig direktør og erhvervsdrivende i én af byens større virksomheder i Ry Øst, Busch Vakuum. Utrolig stor indsigt i erhvervslivet og kender til fordele og ulemper ved at drive virksomhed i Ry. Er i dag med i et mindre Ry Øst netværk, så vi kan drage erfaringerne med ind i Ry+. Samtidigt er Sune også Ry borger med stort hjerte for byen og naturen og har boet her næsten hele livet.

Outdoor

Bo Jørgesen

Fokus i bestyrelsen: Erhvervsturisme. Bo har igennem mange år drevet Outdoor Production og har derfor stor indsigt i erhvervslivet og erhvervsturisme i området omkring Ry. Samtidigt er Bo også Ry borger med stort hjerte for byen og naturen og har boet her i flere år.